středa 25. února 2009

Veřejná dražba chaty v Třešňovce

Paní z ministerstva mě požádala, abych zveřejnil informaci o chystané dražbě zahradního domku s pozemkem, který se nachází v osadě Třešňovka.

Dražba probíhá 31.3.2009 v 10h na FÚ v Praze 9.

Více informací naleznete na stránkách Ministerstva financí ČR.

2 komentáře:

Karel Staněk řekl(a)...

Dobrý den,

chválím pana Barcala za přehledný souhrn ze schůze k Lahovské a jeho aktivní přístup k řešení lokality.

Je jasné, že je třeba hlavně vyřešit dopravu a infrastrukturu. Myslím, že není třeba abnormálně rozšiřovat ulice. Nevím, jestli mi neunikl nějaký detail ohledně trasy autobusu, ale mohl by směrem od Velké Chuchle projet osadou smyčkou - např. od Hvězdárny do Lochkovké a zpět Lahovskou nebo obráceně. Pak mám ještě připomínku ke klíčovým komunikacím. Kromě výše zmíněných - Lochkovské a Lahovské jsou důležité rovněž okrajové jako Polní a např. Sadová,která tvoří spodní okraj a téměř dosahuje minimální předepsané šířky a je absolutně rovná. Pokud se tato ulice bude řešit, vznáším návrh, aby se řešené území rozšířilo alespoň o jednu řadu parcel, aby nebyly žádné pochyby o integraci pozemků na obou stranách komunikace. Jsou tu velké pozemky a "jistota" pro parcely z druhé strany komunikace nemá na řešené území žádný negativní vliv. Samozřejmě by bylo systémovější zakomponovat celé území od Sadové k jihovýchodu.

K.Staněk

Unknown řekl(a)...

Caesars completes acquisition of Slots.lv from
Caesars 스포츠라이브스코어 Entertainment 텍사스 홀덤 Inc. (NASDAQ: 스포츠토토 로고 샤오미 CBEC) on Wednesday said 토토 검증 it has completed its acquisition of slot machine developer Slots.lv. 스포츠토토 편의점 비코리아 놀검소